free html web templates

LÆSERNES DOM OVER "TRE SMÅ KINESERE"

"Jeg er nu godt i gang med bogen. Jeg er fuldkommen bjergtaget. Den er spændende, sproget er fantastisk. Jeg klukker, når jeg læser det. Jeg er vild med filmtitlerne til hvert kapitel."

Anne Schmidt-Mahler
TV-TEKSTER

"Når en bog fanger fra første kapitel, så er man solgt. Jeg har moret mig over personbeskrivelser og holdninger. Er vild med den."

Anja Kirstine Oldenborg
LÆRER

"Fantastisk balanceret sprog. Korte kapitler med god klipning giver et godt flow. Hvis Dan Brown havde kunnet skrive på mere end børnehaveniveau, havde det nok set sådan ud. Forholdsvis logiske handlinger. Jeg smider en bog eller film fra mig når personerne gør noget himmelråbende dumt eller ulogisk, men det hele virker troværdigt."

Morten Valentin Ejlertsen
RESTAURANTCHEF

"Jeg synes, den er god. Velskrevet, troværdig (inden for sin genre) og regulært spændende. De sidste (mange) kapitler havde et forrygende tempo, der fik mig ud på kanten af stolen. Og den allersidste sætning er jo en cliffhanger!." 

Inge Sunesen
VERSIONIST

"Herligt levende dialoger der ikke lugter af socialrealisme og Nordic Noir.
Masser af humor og kloge metalag. Beskrivelserne er som de skal være, skåret ind til benet, men samtidig nok til at jeg danner mig billeder. "

Jacob Krogsøe
BIBLIOTEKAR

"En fantastisk god bog.. køb den.. læs den.. nyd den 😊"

Torben Løvenstein
POLITIASSISTENT

"En krimi, jeg ville ønske, jeg stadig havde til gode. Sikke et plot!" 

Mette Curdt
TV-TEKSTER

"Uanset hvor bogens handling kører hen, er alt gennemarbejdet og emmer af den rigtige terminologi, fagudtryk osv - virkelig godt researchet."

Helle Kaiser-Nielsen
TRANSLATØR OG TEKSTER

"En fremragende bog - og jeg som for nogle år siden nærmest svor at livet var for kort til flere krimier."

Tonny Hansen
JOURNALIST

"Fed underholdning! Det har været en glæde at læse den og nyde humoren og sproget og de stemninger, der skabes. Jeg har intet at udsætte på plottet, og man har den nagende tvivl man skal have, så længe det skal vare. Jeg ser karaktererne for mig tydeligt, og de fremstår alle som dejligt uperfekte mennesker, som man både kan holde med og være imod. 5 ud af 6 stjerner."

Theis Michael Glaring
SINGER/SONGWRITER